04iul.

In primi doi ani de activitate, WSA GROUP a susținut în întregime activitatea sportivă a echipei de seniori Fc Precizia Săcele care in 2015 a reușit să promoveze și să cucerească locul doi in Cupa Romaniei din Brașov.

Din August 2015  si până în august 2017, WSA GROUP a susținut activitatea sportivă a echipei de seniori Asc Coltea 1920, campioana României în 1920 pe campionatul regional.

Din 2017 susținem activitățile pilotului cu handicap Ciprian Lupu. El este singurul pilot de raliuri într-un scaun cu rotile din România.Din august 2017 WSA a sponsorizat Precizia Săcele, care a câștigat Cupa României regionale și campionatul regional U19.

În ianuarie 2018 am susținut un eveniment Aiesec la Brașov. Tot în ianuarie am sponsorizat un turneu de fotbal organizat de Asf Zarnești.

In 2018 pilotului cu handicap Ciprian Lupu https://www.ciprianlupu.ro/ și-a făcut debutul pe circuit si a câștigat locul al III-lea.Din 2023 suntem alaturi de asociatia EduActiv – Nevoi din lumea copiilor https://eduactiv.org/, care ofera resursele și îndrumarea necesară în scopul de a aduce schimbare pentru cele mai dezavantajate cazuri, pentru a reduce nivelul sărăciei, al abandonului școlar și al sănătății precare:

  • programe educaționale pentru copii și tineri în situații de risc;
  • mediere pentru angajare, a părinților copiilor defavorizați;
  • ajutor material pentru necesități de bază și locuință;
  • susținere nevoi medicale, copii cu deficiențe și inițiere programe de educație sanitară;
  • sprijin incluziune socio-psihologică și dezvoltare emoțională.

 

 

Etichete:

Lasă un răspuns